Retour

Herroepingsrecht

30 Dagen zichttermijn (alleen voor consumenten) 

Voor alle artikelen van Crew Licht en Geluid verlenen wij u naast het wettelijke herroepingsrecht een vrijwillig teruggaverecht van in totaal 30 dagen na aflevering van het artikel. Indien u een artikel wilt retourneren, zorgt u ervoor dat u het artikel in de -voor zover redelijkwijs mogelijk- originele staat en verpakking naar ons terugstuurt. Wij hanteren een termijn van 14 dagen waarin het product moet worden teruggesturud nadat het retour aangemeld is.

Wij vragen u een kopie factuur en een ingevuld retourformulier bij te voegen, -dit is niet verplicht-  echter helpt het ons bij een snelle en betere verwerking van uw retourzending.

U kunt het retourformulier downloaden door op de volgende link te klikken:


Klik hier om het retourformulier te downloaden (PDF)Vervolgens kunt u het artikel zelf aan ons terugsturen. Let op: geen plakband en beschadigingen aanbrengen aan de originele verpakking. De gemaakte verzendkosten van een retourzending komen voor uw eigen rekening.

Terugbetaling van het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retour, door ons te worden verrekend. De termijn begint voor u met de verzending van uw herroepingsverklaring of van het artikel, voor ons met de ontvangst. Standaard wordt de terugbetaling op dezelfde wijze en rekening betaald waarmee u de initiële factuur hebt voldaan.


Zend uw artikelen a.u.b. aan:

Crew Licht en Geluid
t.a.v. Retourafhandeling                                        
Bellstraat 9
3771 AH Barneveld

E-mail: info@crewlichtengeluid.nl
Tel: +31 6 543 542 79


UITGESLOTEN VAN RETOUR:
 - Geopende vloeistoffen
 - Verbroken zegels bij software
-  Oordopjes en Hoofdtelefoons
 (indien verpakking geopend is geweest) 

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN