AUDAC XMP44 - MODULAIRE DIGITAL AUDIO PLAYER - www.crewsale.nl

AUDAC XMP44 - MODULAIRE DIGITAL AUDIO PLAYER

AUDAC XMP44 - MODULAIRE DIGITAL AUDIO PLAYER
AUDAC XMP44 - MODULAIRE DIGITAL AUDIO PLAYER
Op aanvraag
InStock
 
Voorraad: 0
Aantal
Audac XMP44
Dit modulaire systeem heeft 4 SourceCon™ slots die kunnen worden gebruikt voor het plaatsen van iedere combinatie aan leverbare modules zoals een Internet tuner, FM tuner, DAB+ tuner, contact & time triggered voice file module, bluetooth ontvanger of USB media player/recorder.

M.b.v. diverse leverbare modules kan de XMP44 flexibel worden geconfigureerd.
Tot 4 modules kunnen tegelijk in de XMP44 worden geplaatst

SOURCECON™ PROFESSIONEEL, MODULAIR AUDIOSYSTEEM

De XMP44 is een professioneel, modulair audiosysteem met 4 SourceCon™-slots voor interfacekaarten, waarin een grote verscheidenheid aan optionele modules kan worden geïnstalleerd. De reeks beschikbare modules reikt van fm-tuners tot DAB- en DAB+-tuners, tuners voor internet radio en interfaces voor omroepbestanden. De flexibele architectuur maakt elke projectcombinatie met maximaal vier bronnen mogelijk, waarmee een écht veelzijdige oplossing ontstaat die voldoet aan de eisen van elke gebruiker die kraakheldere audioreproductie hoog in het vaandel heeft.

 

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN FLEXIBEL

De gelijktijdige bediening van alle vier de modules resulteert in een compact systeem met meerdere bronnen, dat de ultieme uitbreiding is voor élk multi-zone-audiosysteem. Het bedieningspaneel op de voorkant van het systeem herbergt een 2,8”-TFT-display gecombineerd met een draaischijf met drukfunctie en 4 aanraak-druktoetsen. De bedieningselementen en indicators op het frontpaneel van de unit waarborgen - zelfs voor onervaren gebruikers - een intuïtieve en gebruiksvriendelijke bediening. Met de vier USB-aansluitingen (een voor elke module) kunnen media- en omroepbestanden worden afgespeeld en opgeslagen, terwijl voorafluistering voor elke uitgang mogelijk is door middel van de PFL-speaker met individuele volume-instellingen.

NETWERKEN

Zowel communicatie via RS-232 als TCP/IP zijn voorzien, waarmee integratie in elk geautomatiseerd systeem in zowel huisinstallaties als industriële omgevingen mogelijk wordt. Het gebruik van de gratis beschikbare AUDAC Touch™-app voor mobiele apparaten zorgt voor volledige bediening en configuratie vanaf welk apparaat dan ook, op elke plek en op elk tijdstip. Er is voor de XMP44 een optionele Dante™-interface beschikbaar. Door de installatie van deze netwerk-interface wordt het mogelijk via een standaard ethernet-netwerk hoogwaardige audio met een lage latency te versturen of te ontvangen. Verkrijg de AUDAC Touch™-app.


Type:Modulair audio systeem

USB ingang:Per module
Remote ingang:RS232
LAN Poort:TCP/IP
Hoogte:1U
Accessoires incl.:Gratis App en web‑interface beschikbaar
Display:2,8" TFT
Speaker:Ingebouwd (met volumeregeling)
Slots:4
19" Rackmount:Standaard voorzien
Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen.
Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN